Haber

Gaziantep’te elektrik akımına kapılan çocuk bir yıl sonra öldü.

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde ekmek almaya giden 10 yaşındaki Mehmet Astsubay Akbayram, pazara giderken yoğun kar yağışı nedeniyle kopan elektrik telini fark etmedi.

Akbayram, fark etmediği elektrik teline bastığında akımdan ağır yaralandı.

komada

Olayın ardından özel hastaneye kaldırılan ve ardından komaya giren Mehmet Çavuş, bir süre tedavi gördüğü özel hastanede 4 ay tedavi gördükten sonra taburcu edildiği Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. ‘Yapılacak bir şey yok’ diyerek. .

Talihsiz çocuk daha sonra ailesinin girişimleriyle Ankara’da tedavi altına alınmaya başlandı.

Olaydan tam bir yıl sonra öldü.

Ankara’da tedavisi devam eden Mehmet Çavuş dün yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden talihsiz çocuğun 23 Ocak 2022’de meydana gelen olaydan tam bir yıl sonra aynı gün yani 23 Ocak 2023’te hayatını kaybetmesi dikkat çekti.

Acılı aile gözyaşı döktü

Bir yıl süren tedaviye ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Mehmet Astsubay Akbayram, öğle namazının ardından kılınan cenaze namazının ardından Gaziantep Asri Mezarlığı’na defnedildi.

Küçük Mehmet’in annesi Hülya, babası Hüseyin ve diğer yakınlarının cenaze namazı öncesi ve sonrası ağlamaları yüreklerimizi dağladı.

kilimliajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Keçiören Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu